11 fantastiske PS4 eksklusive titler som du kan finde til god pris.

Jeg kan ikke garantere en pris som du forventer eller håber på, men jeg kan love at du kan finde disse spil til en god pris, hvis det er en titel som passer til din smag. Jeg linker ikke til nogen specifikke butikker, men jeg kan anbefale at du søger efter spillet via google eller din foretrukne webside der sammenligner priser. Spillene er ikke i nogen speciel rækkefølge.

11 fantastiske PS4 eksklusive titler som du kan finde til god pris.

Infamous Second Son

Endnu en launch titel til konsollen, og mens denne titel ikke vil blæse dig bagover, så er titlen meget solid med masser af indhold og gøremål, og en ny karakter i universet. Masser af nye kræfter at prøve af og lege med. Glem ikke standalone DLCen.

infamous-spark

The Last of US remastered

En af de bedste spil fra PS3 fik en behandling som release til PS4 med højere framerate, og opløsning, mens at det ekstra indhold på PS3 er inkluderet. Historien er fantastisk med masser af følelser involveret, nogle skræmmende oplevelser og en multiplayer som spillet kunne have levet uden – selvom det er sjovt med mennesker på dit eget niveau.

tlou-overlook

Knack

Jeg hørte at spillet skulle være fantastisk – som launch titel var spillet hårdt ramt af mange gameres utilfredshed grundet den store forventning af den nye generation af konsoller. Som en platformer er spillet solidt, har en sød historie, sjove transformationer og et imponerende antal partikler (som er generationens kendemærke).

knack-fight

Until Dawn

Et horror spil som får spilleren til at afgøre de hårde beslutninger med spillets karakteres liv på spil. Masser af forskellige plot points som vil være meget overraskende. Spillet virker dårligt på papiret, da det er i klassen “typisk teenage horrorfilm” agtig, men hvis du ser igennem det, så er spillet fantastisk. Dræb de karakterer som du vil af med, prøv at redde dem som du vil have overlever natten. Du kan også dræbe alle, eller redde alle.

untildawn-group

Everybody’s Gone to the Rapture (på udsalg)

Relativ nyere titel, og som digital version ved vi alle at den har sine begrænsninger, enten i længden af historien, sværhedsgraden er sat højt for at vare længere og så videre. Men det er ikke hvad jeg har hørt, og det skulle være en af de allerbedste digitale titler i butikken.

rapture-magic

Driveclub

Spillet havde en virkelig dårlig udgivelse, servere var nede, spillet manglede en masse ting som udvikleren lovede ville komme ud senere (de overholdte hvad de lovede), men udgivelsen følte forceret af pengemændene. Det ødelagde spillets salgstal og jeg er ret sikker på at det var dette der fik spillet i udsalgskurven. Det fjernede enhver chance spillet havde for en serie eller en efterfølger. Ret ærgerligt, når man ser på hvor fantastisk Driveclub faktisk er, hvis du kigger nærmere på titelen. Motorcykel entusiaster kan købe Driveclub Bikers udgivelsen uden selve Driveclub.

driveclub-rain

Tearaway Unfolded

Spillet er opstået fra Vita udgaven af spillet og Unfolded tager dig igennem en historie om et kærlighedsbrev i en verden lavet af papir. Rigtig lækker platformer oplevelse med masser af små spil og overraskelser – det bruger også de forskellige ting som controlleren byder på, blandt andet motion control.

unfolded-letter

Fat Princess Adventures (på udsalg)

Det nyeste af spillene på denne liste. Tag dine venner med til kampen om kage og kongerige. Med asynkron udsyn og masser af RPG elementer, lader dette spil til at kunne få masser af spillere til at blive afhængig af titlen for en længere periode. Det er værd at notere at selve prinsessen har fået en overhaling.

fatprincess-group

Killzone: Shadow Fall

Endnu en launch titel, men ikke den første i spillets serie. Trailere ser fantastiske ud, men jeg kan ikke love indholdet, da jeg ikke har spillet det. Det lader dog til at være det sædvanlige: skyd eller bliv skudt.

killzoneshadow-enemy

The Order: 1886

En af de allerbedste titler til at platformen. Dette spil fik alt for meget kritik for at være kortere end forventet og spillet endte i udsalgskurven som resultat. Dette er for spillerne som vil opleve en god historie i en alternativ version af vores verden. I bytte for den korte historie, så ser spillet simpelthen fantastisk ud og der er taget hånd om enhver little detalje. Våbenfølelsen rammer rigtig dejligt på fingeren.

theorder-group

Alienation (på udsalg)

Nyere udgivelse og allerede på udsalg til en god pris i den digitale butik. Specielt hvis du kigger efter en twin stick shooter til at spille med en ven. Ser lækkert ud og ødelæggelserne er hæsblæsende når du bekæmper dine fjender.

alienation-group

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password