Sådan spiller du Genji Badminton i Overwatch

Koreanske spillere opfinder nyt spil i Overwatch.

Sådan spiller du Genji Badminton i Overwatch

Overwatch er blevet sindssygt populært – også på denne redaktion – så en Overwatch nyhed går os sjældent næsen forbi, slet ikke når det inkluderer så meget sjov som dette.

To hold bestående af to Genjis spiller mod hinanden, og to Mercys agerer net med deres healing/damagebooster beams. En Junkrat sørger for at spille bolden op, og de 4 genjis bruger så deres deflection til at skyde bolden frem og tilbage – indtil den eksploderer. En spiller holder scoren i chatten. Du kan se videoen forneden.

Når spillere verden over opfinder deres egen måde at bruge et spil på og opretter nye spil indenfor rammerne, kan det diskuteres om der er nok indhold i spillet.

Bare rolig, Overwatch får mere indhold – om nogle uger ankommer rangeret spilmode, hvilket vil få nogle af de bedste spillere lidt væk fra “quick play” og give lidt mere luft til de mere afslappede spillere. Nye karakterer er også forventet.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password