No Man’s Sky: Penge er ikke alt

No Man’s Sky: Penge er ikke alt

Spillet efterlader dig på en tilfældig planet i en rumdragt. Spillet fortæller dig intet til at starte med, så du begynder at udforske, blandt andet ved at skyde på forskellige ting.

Det går op for dig at du har et rumskib, men det kan ikke flyve, så du begynder at lede efter elementer der bruges til reparationer så du kan få rumskibet flyveklart. Spillet hjalp mig på vej en enkelt gang, hvilket skete efter et par minutter, da jeg endnu ikke havde fundet et element jeg skulle bruge.

Pointen er: Spillet fortæller dig aldrig hvad du skal udover vage hints for at fortsætte “historien”. På grund af dette er der en masse du vil gå glip af med mindre du kigger grundigt – dette er også grunden til at du vil finde artikler vedrørende ting som dette spil ikke fortæller dig.

Sagen er at du ikke behøver at samle elementer for at sælge, og her er grunden:
Køb ikke dine skibe fra rumvæsnerne. Jeg gentager: Køb IKKE dine skibe. Disse penge er meget bedre brugt på andre ting. Priserne er sindssyge (alt taget i betragtning, priserne er fine, men det tager for lang tid at skaffe pengene).

nsmship-gg

 

Lav i stedet nogle “hacking chips” med en lille smule af de helt basale elementer som er lette at finde, og find en scanner – disse er nemme at spotte via de gule/orange lys stråler (og grå ikoner med din scanner). Aktiver en, og bed den finde om at finde radiosignaler (transmissions), og den vil give dig nogle koordinater til nedstyrtede skibe og efterladte fabrikker – nogle af disse fabrikker vil give dig koordinater til et skib hvis du svarer rigtigt på spørgsmålet. Disse skibe kan du overtage som dit eget og dermed spare en masse penge – selv bedre skibe. Glem ikke at flytte dit lager til det nye skib inden du overtager det nye skib. Der er dog en del reparations arbejde, men det er arbejdet værd og underholdende i sig selv.

nsmscanner-gg

Disse links vil dække det meste af alt det andet du bør vide om spillet, så du kan effektivisere måden du spiller på under din rejse til centeret af galaksen. Her er en kort liste, besøg endelig disse links så du kan læse flere detaljer om om dette (på engelsk).

Du bør indsamle så mange pladser til elementer og andre ting som muligt – du kan opgradere dragten ved at finde efterladte rumkapsler – også fundet via scanning efter radiosignaler, mens at du skal købe nye våben og nye skibe for at udvide lagerpladsen. Der er plads til 48 pladser i skibet og dragten, mens at dit våben kun har 24. Dit våben kan dog kun indeholde opgraderinger, så mindre antal pladser her er intet problem.

nmsinventory-ggnmspod-gg

Led efter de elementer som du har brug for til at opgradere forskellige ting på dit skib, våben og dragt. Snak med rumvæsner og undersøg efterladte transportkasser for at finde vejledninger til at udvikle nye teknologier og elementer.

Monolitter og transportkasser kan også også indeholde værdifulde relikvier som du kan sælge for en pæn sum penge – de kan ofte sælges for 20.000 units stykket – til sammenligning koster en plads i dragten 10.000u for en, men blive dyrerer som du skaffer flere.

For at opsummere: du behøver ikke have millioner af units for at klare dig i dette spil, i hvert fald ikke i de første 20 timer – hvis nogensinde.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password