Uncharted 4 kunstner viser sketches frem

Talentet bag Nathans håndskrift viser hendes favoritter.

Uncharted 4 kunstner viser sketches frem

Et af de gennemgående elementer fra Uncharted serien har været Nathan Drakes dagbog. I den forbindelse har Alexandria Neonakis, som er tegneren bag dagbogs skitserne i Uncharted 4, lagt nogle af hendes favoritter på Tumblr.

Når man ser på den flotte grafik Naughty Dog leverede er tegningerne et sjovt lille afbræk derfra.

Mange af skitserne er også flotte og detaljerede og har relevans til historien, andre er mere af humoristisk karakter, hvor man i noterne også finder korte sjove kommentarer.

Fra Alexandria Neonakis Tumblr indlæg: 
Det sejeste ved det hele er at min unge nevø og kusine besøgte mig i studiet. Jeg viste dem noget af det arbejde jeg havde lavet og min kusine kigger forbløffet på mig og siger “vent.. betyder det at Nathan Drakes håndskrift er din håndskrift?” Jeg tror min status som den seje tante/kusine blev tredoblet den dag.

Hun deler 10 kunststykker med kommentaren om at der er 33 i alt – jeg går ud fra vi kan se alle 33 i Uncharted 4’s dagbog.

Skribent | PlayStation fan gennem 20 år. En glad trofæ jæger samt spil samler. Spiller lidt af det hele, er dog mest til action spil med en god historie, eller en flot og kreativ platformer.

Lost Password