Anki Overdrive kommer til Danmark

Anki Overdrive kommer til Danmark

Overdrive fra Anki er barnedrømmen der bliver realitet, det er Scalextric på steroider.

Hvis du husker Scalextric, det meget populære fysiske racerspil hvor man kunne køre mod hinanden med små legetøjsbiler på skinner, så vil du blive sparket totalt i dine nostalgi-vedhæng, for Scalextric har fået en kæmpe opgradering i form af Overdrive.

Det nye legetøj byder på nuværende teknologi der gør det muligt at køre mod en CPU – spillet indeholder endda en kampagne – så du ikke er bundet af at skulle arrangere spilaftener med venner og familie for at bruge Overdrive. Men denne slags legetøj brillerer altså langt mere når det kommer til at spille med andre – ikke mindst fordi man får muligheden for at håne dem man spiller imod.

Spil modes som du og dine venner kan kæmpe mod hinanden i inkluderer Battle, Race, Time Trial, samt King of the Hill. Battle lader til at være ræs med våben slået til, Race er almindeligt ræs uden våben, i Time Trial gælder det som at komme rundt på banen så hurtigt som muligt, mens at King of the Hill kan være flere forskellige ting. Mere om det hvis vi får muligheden for at dække produktet.

anki-mode

“Med Anki Overdrive er vi i stand til at levere en ny form for leg, som tilbyder et hidtil uset niveau af tilpasning, personlighed og samspil mellem digital teknologi og fysisk leg, hvilket ligger grund til en helt ny kategori af underholdning der blander computerspil, legetøj og robotteknik.”, fortæller Boris Sofman, grundlægger og CEO hos Anki.

Man kan spille op til 4 personer af gangen, der er masser af muligheder for tilpasning, og bilerne er meget detaljeret. Bilerne er designet af Harald Belker, som er kendt for at designe biler i futuristiske film, blandt andet i Minority Report, TRON: Legacy og Total Recall. Bilerne i Overdrive er alle udstyret med en 50mhz computer og et kamera der genkender banen med 500 data points per sekund.

Anki Overdrive kommer til Danmark om kun 2 uger, d. 19. oktober, samtidigt med Finland, Norge og Sverige til en pris på 1.549.99 for starter pakken, som indeholder 2 biler og 10 separate moduler til at bygge en bane med – det skulle give plads til 8 forskellige baner.

Der vil også løbende blive udgivet ekstra pakker så du kan udvide dine baner og køre med flere forskellige biler. Der er lastbiler på vej, med en kun 3 dage gammel trailer på Anki’s youtube kanal. Priserne vil variere mellem 115 kr og 230 per pakke med bane stykker og tilbehør, mens pakker med biler vil blive solgt for mellem 530 og 600 kr.

anki-starterkit

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password