Fan køber Uncharted 4 domæne for næsen af Naughty Dog

Reddit bruger så et link og fandt til sin store overraskelse ud af at domænet var frit og købte domænet inden Naughty Dog kunne reagere.

Fan køber Uncharted 4 domæne for næsen af Naughty Dog

Udviklere elsker at lave easter eggs, og mens det ikke kun er baseret på at få fan basen til at snakke om deres spil, det er også udviklernes måde at vise respekt eller kærlighed til andre franchises, spil, film og bøger. Andre gange er det domæner som ikke findes i virkeligheden, men bruges indenfor spillets egne rammer. Hvis udvikleren ikke køber domænet selv, så er der en pæn sandsynlighed for at en fan gør det. Det inkluderer Naughty Dog’s Uncharted 4.

Det er sket med Uncharted 4, hvor en rejseguide ligger og flyder i Drake’s hjem, med et link på bagsiden. Af en årsag så havde Naughty Dog ikke fået købt domænet, så reddit brugeren Davcak besluttede sig for at købe det. Det linker nu tilbage til reddit tråden, hvor han spørger andre brugere efter ideer til hvordan domænet kan bruges.

Nogle af de mere dunkle foreslag lyder på at lave en teaser for nogle populære playstation produkter, herunder kommende spil Crash Bandicoot og The Last of Us. Et lidt mere uskyldigt foreslag lyder på at have et nedtællingsur til E3.

Skribent | PlayStation fan gennem 20 år. En glad trofæ jæger samt spil samler. Spiller lidt af det hele, er dog mest til action spil med en god historie, eller en flot og kreativ platformer.

Lost Password