Første trailer til Assassin’s Creed filmen

Se den første trailer til Assassin's Creed filmen.

Første trailer til Assassin’s Creed filmen

Skal dette være spilfilmatiseringen der bryder den sociale arv? Det er efterhånden blevet mere reglen end undtagelsen at filmatiseringer af spil sjældent er meget mere end middelmådige, hvis ikke direkte jammerlige. Nu er den første trailer til Assassin’s Creed filmen med Michael Fassbender i hovedrollen klar.

Fassbender fortsætter samarbejdet med instruktøren Justin Kurzel som han sammen med lavede Macbeth tilbage i 2015, nogle kalder den general prøven på Assassin’s Creed.
Filmen kommer til at handle om Callum Lynch der igennem konglomeratet Abstergo bliver sendt til fortiden for at opleve hans slægtnings historie. Han bliver således dumpet ind i det 15. århundrede under den spanske inkvisition i sin forfader Aguilar’s krop.

Michael Fassbender fangede virkelig mit blik i X-men filmene, og leverede også et fantastisk job (hehe) i den seneste filmatisering af Steve Jobs karriere. Jeg synes personligt han er en af de skuespillere man skal holde øje med for fremtiden, og jeg tror han har evnerne til at fremføre en iskold snigmorder til bravour. Udover Fassbender står der to Oscarvindende skuespillere på rollelisten i form af franske Marion Cotillard samt Jeremy Irons. Cotillard spillede også med i Macbeth, så allerede der fornemmer man et godt samarbejde. Jeremy Irons har jeg stadig svært ved at se i andre roller end Superskurken Simon Gruber fra Die Hard Mega Hard, trods filmen kun er marginalt yngre end jeg selv.

Nuvel skal der mere til end et par habile skuespillere for at en film bliver god. Specielt CGI som bliver brugt oftere og oftere spiller en stor visuel rolle. Vi så senest i Gods Of Egypt hvordan det ikke skal bruges, men hvis de rammer det flotte niveau som vi kender fra spillene, er de allerede godt på vej.

Hvis jeg skal pege på noget negativt i forhold til traileren vil jeg fremhæve musikken. Der bliver præsenteret noget sci-fi underlægs musik, og da vi introduceres til “the spanish inquisition” kommer der et rap nummer med Kanye West på. Jeg så langt hellere at man havde fundet tilbage til sine rødder, og som stor fan af danskeren Jesper Kyd, der bl.a. har lavet musik til Hitman og tidligere Assassin’s Creed spil, synes jeg at de skulle have søgt mere i den retning.

Filmen har premiere d. 5 januar 2017 i Danmark (dato opdateret, Ubisoft postede dato på facebook)

Skribent | PlayStation fan gennem 20 år. En glad trofæ jæger samt spil samler. Spiller lidt af det hele, er dog mest til action spil med en god historie, eller en flot og kreativ platformer.

Lost Password