No Man’s Sky forsinket [opdateret, bekræftet]

Butikker bliver henstillet om at dække datoen på printet materiale med "kommer snart" klistermærker.

No Man’s Sky forsinket [opdateret, bekræftet]

Opdatering: Forsinkelsen af No Man’s Sky er blevet bekræftet af Sean Murray, som oprettede Hello Games. Du kan finde annonceringen på Playstation Blog, hvor han fortæller at årsagen er at der lige mangler de sidste detaljer. No Man’s Sky er nu sat til d. 10. august.


Forskellige kilder melder til det amerikanske Kotaku at No Man’s Sky ikke længere bliver udgivet d. 21 juni som det ellers blev annonceret tilbage i oktober. Det forventes at spillets udgivelse er blevet skubbet til juli eller august.

Den ambitiøse titel bliver udviklet af det mindre studie Hello Games og har været i stand til at imponere og sætte høje forventninger hos både spillere og pressen.

Gamestop medarbejdere melder at de modtog printet materialer, herunder plakater, med den originale dato. De modtog dog samtidig information om forsinkelsen med en henstilling om at dække datoen med “kommer snart” mærker.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password