Telltales Batman vises frem på Wayne Manor til E3

Så er der godt nyt til alle Batman fans. Mere info om spillet under E3, med en planlagt udgivelse af første episode denne sommer.

Telltales Batman vises frem på Wayne Manor til E3

Telltale er efterhånden godt kendt for deres specielle historiedrevne spil, der tæller franchises som The Walking Dead, Game of Thrones og nu også Batman. Head of Creative Communications Job J. Stauffer skriver på twitter, at spillet vil komme til sommer. I en efterfølgende tweet skriver han lidt mere mystisk :

Job J. Stauffer, Head of Creative Communications, Telltale Games
Godt tip til alle medier der skal på E3: Hvis i ikke har sikret jer en invitation til at møde os på Wayne Manor endnu, så er tiden ved at løbe fra jer! 😛

Hvad der skal ske på “Wayne Manor” lyder til at foregå for lukkede døre, men mon ikke vi får lidt at vide efterfølgende.

Fra et ældre interview med Kevin Bruner, medstifter og  CEO hos Telltale Games
Hos Telltale har vi været så beæret at kunne tilføje vores unikke tilgang til interaktiv historiefortælling til nogle af de største underholdnings franchises i verden og vi er begejstrede for at vi snart vil opdage hvad det vil sige at være Batman in en helt ny spilserie næste år. Denne Batman serie vil give fans en mulig for, på tæt hold, at dykke dybere ned i Bruce Wayne’s komplekse liv og tanker. Kampen mellem hans egen identitet og kampen og ansvaret i en  by, der er sunket i korruption og ondskab.

Skribent | PlayStation fan gennem 20 år. En glad trofæ jæger samt spil samler. Spiller lidt af det hele, er dog mest til action spil med en god historie, eller en flot og kreativ platformer.

Lost Password