The Last Guardian’s Trico er i stand til at skyde lyn fra halen!

Edge rapporterer overraskende gameplay fra The Last Guardian med cover-artikel.

The Last Guardian’s Trico er i stand til at skyde lyn fra halen!

Videoer og billeder fra The Last Guardian har indtil nu været i stand til at holde på visse hemmeligheder. Nu er det blevet afsløret at Trico, bæstet med fjer, horn og klør har nogle skjulte elementer.

Trico kan nemlig skyde store, rødlige lyn fra halen. Færdigheden er linket til et skjold-formet spejl som drengen samler op. Når spejlet bliver peget i en retning, vil Trico affyre sine lyn. Demo’en, som Edge havde sine fingre i brugte ikke dette mod fjender, men til løse mysterier gemt i banen. Fumito Ueda antyder at denne evne vil spille en vigtig rolle igennem spillet.

Fumito Ueda, Director/Lead Designer
Der er flere årsager til at jeg undersøgte denne idé, og en af dem er at få spillerne til at forstå kraften og voldsomheden som Trico bærer. Jeg foretrækker ting der er bizarre og specielle fremfor ting der virker normale. Det bizarre gælder jo også Trico’s udseende.

Trico vil i øvrigt reagere på verden omkring den, herunder stritte med fjerene og ændre øjenfarve. Er de pink, ved du at den er varsom eller gal.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password