Watch Dogs 2 får “Innovativt Gameplay”

Ubisofts CEO udtaler at Watch Dogs 2 vil bringe en ny tone og innovativt gameplay. Hvis disse påstande rammer rigtigt lugter det af at Watch Dogs 2 kan blive til det, foregængeren aldrig rigtig gjorde.

Watch Dogs 2 får “Innovativt Gameplay”

Watch Dogs var lidt en lunken kop te. Det fik aldrig helt indfriet potentialet, dog lagde det bund for en god spilserie. På samme måde som Ubisofts serie Assassin’s Creed startede ud med et spændende koncept, men dog en lidt tam 1’er, ramte de fuldstændig plet med udgivelsen af Assassin’s Creed 2, og det giver nu grund til forhåbninger.

Yves Guillemot (Ubisoft CEO) holder sig heller ikke tilbage og udtaler at det kan ende med at blive en af Ubisofts best sælgende spil nogensinde, det skal dog muligvis tages med et gran salt, da han kom med lignende udtalelser vedrørende Rainbow Six: Siege, der udkom tidligere i år.

Et af punkterne hvor Watch Dogs fik meget kritik, var hovedpersonen Aiden Pearce. Der var nærmest ikke noget sjæl i ham og han var en yderst kedelig og anonym karakter, og netop derfor virker det som en rigtig løsning at skifte karakteren ud.

Hvor innovativt det ender ud med at blive må vi vente og se, men det er gode nyheder at de arbejder videre på spilserien, da der ligger et uforløst potentiale bag, hvilket de 4 millioner solgte kopier i udgivelses ugen vidner om.

Hvad synes du om det første spil og skal du spille 2’eren?

Skribent | PlayStation fan gennem 20 år. En glad trofæ jæger samt spil samler. Spiller lidt af det hele, er dog mest til action spil med en god historie, eller en flot og kreativ platformer.

Lost Password