Xbox One Slim annonceret

Mindre og køligere - med en masse huller.

Xbox One Slim annonceret

Microsofts keynote startede ud med en simpel afsløringsvideo for Xbox One Slim. Designet er sporty, men det er tydeligt at det er en Xbox One – selve kabinettet er helt gennemhullet, så det ser ud til at det er godt med luft til indmaden, hvilket er et tegn på at maskinen er god til at holde sig kølig.

Maskinen vil være omkring 40% mindre og have op til 2TB harddisk, afhængig af udgaven. Det mindre design giver lidt mere plads på hylden – eller mere luft omkring konsollen.

Som altid har slim udgaven fået en lille opgradering udover at være mindre; Microsoft lover kraftigere farver med High Dynamic Range Technology, 4K film streaming fra Netflix, og maskinen vil kunne afspille UHD BR i 4K.

En ny udgave af controlleren bliver udgivet samtidigt. Den kan nå længere med sit signal, har bluetooth (hvilket betyder du kan forbinde den til PC uden ledning) og så har den en struktur på håndtagene – det er dog uvist om det er blødt gummi som på PS4 controlleren.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password