Kæmpe plakat for Horizon Zero Dawn dukker op

Første tegn på at vi nærmer os E3 2016: Thunderjaw.

Kæmpe plakat for Horizon Zero Dawn dukker op

Når det årlige Electronic Entertainment expo (bedre kendt som E3) løber af stablen, bliver Los Angeles som oftest overvældet af massive plakater og malede gavler på bygningerne. Den første der er spottet i år, er af Horizon Zero Dawn, et Playstation eksklusivt spil fra Guerrilla Games. Det er udvikleren bag Killzone spillene, og de forskellige trailers og gameplay fremvisninger som begyndte for et år siden er blevet vel modtaget af medier og spillere verden over – mig selv inkluderet.

Plakaten viser “Thunderjaw” en gigantisk Tyrannosaurus lignende robot i en aggressiv positur der ned stirrer Aloy som er spillets hovedperson. Udvikleren har udmeldt at Horizon Zero Dawn ikke vil indeholde multiplayer, men vil byde på “social features”, og gætter på det bliver leaderboards, eventuelt udfordringer mellem spillerne.

Vi kan forvente at høre meget mere om spillet under Sony’s sceneshow. Spillet har ikke nogen udgivelses dato endnu.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password