Design: Overskrifter og beskrivelser

Nu lettere for mobilbrugerne.

Design: Overskrifter og beskrivelser

Vi beklager at vi blev så stille de sidste par dage (de forsinkede E3 nyheder vil flyde over de næste dage) – men grundet nogle småting der var ændret med den sidste opdatering til wordpress temaet vi bruger på siden endte vi med at gøre lidt mere end at fixe.

Det gik op for mig hvor dårlig siden var for telefon brugerne der måtte klikke på billederne og ind på posteringerne for at se hvad det handlede om.

Ergo har vi nu tilføjet overskrifter og beskrivelser på forsidens links til vores indhold.

Vores næste ryk med design kommer til at fokusere på tre ting – sidens banner der bliver vist på blandt andet anmeldelser skal fjernes, engelse termer forskellige steder på siden, og sidens footer skal under seriøs revurdering.

Der er stadig en hel del ting der skal rettes – vi har endda overvejet et komplet overhaul, men det må vente lidt, givent hvor meget tid vi har brugt på at tilrette det nuværende design. Har du ideer til hvad vi kan tilføje til siden? Vil sider med indhold om et bestemt spil eller et forum være noget i kunne være interesseret i?

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password