[Rygte] Hvad Disney Infinity 4.0 kunne have været

Disney Infinity 4.0: megafigurer, historie mode og Hasbro.

[Rygte] Hvad Disney Infinity 4.0 kunne have været

Inden Disney satte en stopper for udviklingen af Disney Infinity havde de stadig masser af planer for serien.

Kotaku fik nys fra kilder tæt på projektet om følgende detaljer: Flere udviklere i studiet arbejdede på nye banepakker, inklusive en for efterårets Star Wars film Rogue One samt Moana, Disney’s næste animerede film.

Nye figurer på op til 30 cm i højden var også på tegnebordet, og planerne for en Disney Infinity 4.0 var også gået igang. Den ville have indeholdt en hel historie oplevelse der ville have blandet Star Wars, Marvel og Disney.

De 30 cm høje figurer ville højst sandsynligt have kostet omkring 350 til 400 kr stykket, haft lys (a la FX figurene), flere detaljer og været anderledes i spillet. Her er listen over de planlagte figurer:

  • Buzz Lightyear
  • Elsa
  • Hulk
  • Hulkbuster
  • Jack Skellington
  • Darth Vader

Disney Infinity 4.0 ville have haft indhold fra Cars 3, Star Wars VIII, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, Coco, Guardians of the Galaxy 2 og Thor: Ragnarok. (alle film jeg ser frem til i øvrigt!) – kilderne understreger samtidig at Disney ville droppe numrene, så 4.0 ville sandsynligvis have fået en undertitel.

Kotaku snakkede med to kilder, og begge sagde at Disney havde planer om at forbedre økonomien omkring Infinity – de var i snak med Hasbro om produceringen af figurene. De sagde dog samtidig at de ikke havde hørt om der var snak om at introducere Hasbro’s universer i Infinity.

Redaktionen mening: Vi ville have ELSKET de store figurer, også selvom pengepungen ikke ville have holdt til anskaffelse af dem alle. Men at se My Little Pony og evt. Transformers i Infinity ville have tilføjet en masse til serien. For ikke at tale om at introducere en historie til toy box mode. Det gør lidt ondt at læse og skrive om så mange interessante ting, som ikke kommer til at se dagens lys.

Ville du have købt det næste Disney Infinity ud fra disse informationer?

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password