[Rygte] Juni måneds Games with Gold

Nogle trykkede på den forkerte knap. Juni GwG tæller måske Ryse, Bioshock Infinite og Read Dead Redemption.

[Rygte] Juni måneds Games with Gold

Et billede af næste måneds Games with Gold titler er dukket op fra det asiatiske marked og billedet bliver nu flittigt delt på spilmedierne. Det er ikke ret overraskende at se disse titler blive udgivet på Games with Gold, men samtidigt?

Vi her på redaktionen spekulere i fan-catering da E3 er på vej. Red Dead Redemption er blandt de højest ønskede spil for bagud kompatibilitet, og give spillet til de få, der ikke har spillet endnu, vil få en del gamere til at se MS lidt mere positivt.

games-with-gold-june2016-leak

Ryse er en launch titel og dermed efterhånden et ret god bud på en god titel at give væk uden det koster for meget.

Red Dead Redemption har været efterspurgt i årevis, og har desuden været på Playstation Plus tilbage i september 2012 – det samme gælder Bioshiock Infinite som var på Plus i januar 2014.

Red Dead har i øvrigt længe været rygtet til at blive bagudkompatibel, og så er det ikke ret overraskende at spillet udkommer til GwG, da MS har lovet alle GwG spil bliver bagudkompatibel.

Bemærk at billedet er fra den asiatiske markedsplads, og blandt andet har japan det med at modtage andre titler, så EU (inklusive Danmark) får måske andre titler.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password