[rygte] To gange Xbox på vej?

Microsoft har muligvis hele to nye konsol-modeller på vej.

[rygte] To gange Xbox på vej?

Det forventes at Microsoft vil afsløre en billigere og mindre Xbox One med udgivelse senere i år. Til næste år kan vi forvente en kraftigere udgave af deres konsol.

Den kraftigere konsol har kodenavnet Scorpio og vil indeholde en kraftigere GPU og Microsoft vil gerne have den op og køre hele 6 teraflops ifølge tre kilder som kender til modellen.

Det er ikke overraskende, når vi ser på at Sony også har en kraftig opgradering på vej. Det virker til at de begge bliver lavet for at kunne understøtte VR – hardwaren i nuværende konsoller er ikke helt i stand til at kunne køre VR optimalt.

Microsoft arbejder på at starte et samarbejde med Oculus for at Oculus Rift kan fungere på Xbox One, hvilket heller ikke er overraskende, når de i forvejen samarbejder med udgivelsen af Rift til PC med deres Xbox One controller.

oculuscontr

Slim udgaven af Xbox One lader til at byde på 2TB hard disk og forventes at blive afsløret under E3, der begynder om 2 uger.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password