Tokyo Game Show kan byde på ny konsol hardware

Afsløring af Nintendo NX og Playstation 4.5 sker muligvis på TGS.

Tokyo Game Show kan byde på ny konsol hardware

September måneds Tokyo Game Show i Japan kan blive det helt store i år – med både Sony og Nintendo bosiddende i Japan er det ikke overraskende at Nintendo melder at de vil afsløre deres kommende hardware der, og at det spekuleres om Sony vil gøre det samme.

Mange har længe spekuleret på hvornår afsløringen af de nye konsoller vil ske – siden Nintendo har sagt de arbejder på en ny konsol under kodenavnet NX og rygterne om PS 4.5  kom til overfladen på diverse medier.

Nogle har gættet at det vil ske på E3, hvilket ville være det mest åbenlyse på grund af størrelsen på showet – men E3 er langsomt blevet mindre de sidste par år med blandt andet Nintendo’s fravær.

Hvis disse rygter holder vand, så kan det også give lidt mere gods til Tokyo Game Show som ellers har mistet sin relevans henover årene på grund af E3’s størrelse. Timingen passer perfekt, da det er præcis et halv år inden NX’ udgivelses måned som lige pt. ligger i marts 2017.

Sony kommer sandsynligvis til at tale meget om deres VR headset til E3, og der er ikke helt plads til to hardware afsløringer på samme scene, så det er muligt at Sony ikke viser den nye konsol frem der. Der er to shows lidt senere på året som Sony kan benytte: Gamescom og Tokyo Game Show.

Glæder du dig lige så meget til en ny konsol fra Nintendo som vi her på redaktionen gør?

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password