Nye Disney Infinity figurer

Nye figurer til Disney Infinity: Alice Through the Looking Glass.

Nye Disney Infinity figurer

Der dukkede en pakke op idag, og det viste sig at være hele tre Disney Infinity figurer, alle tre fra den kommende live action film, Alice Through the Looking Glass. Det er ikke bekræftet om der kommer et playset med disse tre figurer.

Mød Mad Hatter, Alice og Time:
madhatter-alice-time

Mad Hatter bruger sin hat som våben, blandt andet som kasteskyts, men toppen kan også poppe af og skubbe til fjender der er kommet lidt for tæt på. Hans Super er et the-dækket bord som han efterfølgende danser lidt på, for derefter at samle det hele tilbage i hatten.

Alice er af den karakter hvor man undgår fjenderne mere end man går til angreb, men hun har et par brugbare angreb – her bruger hun den famøse flamingo som våben mod sine modstandere med flere slags angreb, inklusive hvor hun skyder en sten afsted som en golf-bolf. Hendes Super er at hun bliver stor og kan trampe fjenderne ned.

alice-flamingo

Time bruger sin famøse stav i nærkamp, og han kaster med lomme ure som angreb. Han har ligesom Alice et par nødværger som man helt sikkert kan finde brugbare hvis man finder sig selv omringet af fjender. Hans Super får tiden til at gå i stykker og skader fjenderne mens de flyder rundt omkring Time.

Disney Infinity bliver ikke længere produceret, men der kommer et enkelt playset mere fra Disney lidt senere på året: Finding Dory. Det kan vi forvente omkring filmens udgivelse.

Chefredaktør | Elsker en fed interaktiv historie fortælling, fascineret af branchen bag computerspil og kan ikke stoppe med at fortælle sin mening til andre. Spil er blevet en samlermani.

Lost Password