Capcom indrømmer at Street Fighter V manglede indhold

Capcom går til bekendelse, Street Fighter V manglede indhold.

Capcom indrømmer at Street Fighter V manglede indhold

Capcoms administrerende direktør Kenzo Tsujimoto indrømmer nu at Street Fighter V manglede indhold.

Capcom var tilbage i 2012 i rampelyset for at udgive Street Fighter x Tekken, hvor fremtidige DLC’s allerede befandt sig på disken, hvortil folk blev forargede over at skulle betale for indhold de allerede havde betalt og som egentlig sagtens kunne have være med ved første udgivelse.

Tsujimoto udtaler,

Det sidste års tid har vi lært, at det er bedre at bruge mere tid på at udvikle og sælge en høj-kvalitets titel, som vil køre godt globalt, selvom det vil tage lidt længere tid.

Nogle aspekter af Street Fighter V havde brug for mere finpudsning, såsom mangel på indhold og server problemer ved udgivelsen.

Capcom valgte at lave spillet uden en story mode og samtidig var spillet uden alle dets karakterer fra start af. Capcom vil dog rode bod på deres fejltrin, ved at udgive en storymode i juni måned. Det kan dog diskuteres om mangel på indhold kan kaldes for finpudsning, indhold er trods alt det et spil består af. Alle disse mangler har resulteret i at spillet har solgt 1.4 millioner eksemplarer og altså ikke nået Capcoms forventede salgstal på 2 millioner.

Synes du også at Street Fighter V mangler indhold og hvad synes du generelt om at spil bliver udgivet med store fejl og mangler, fremfor at blive udskudt?

Skribent | PlayStation fan gennem 20 år. En glad trofæ jæger samt spil samler. Spiller lidt af det hele, er dog mest til action spil med en god historie, eller en flot og kreativ platformer.

Lost Password