Vi søger skribenter

Spilfan leder efter skribenter med talent for at skrive pænt dansk, der samtidig har en passion for computerspil. Det er helt ligemeget hvilke typer spil som du spiller, hvor du spiller dem og hvilken platform du spiller på. Hvad der er vigtigt, er at du har tid og lyst til at ligge noget frivilligt arbejde fra hånden, da vi ikke har mulighed for at betale vores hårdtarbejdende skribenter.

Generelt set…
Vi forventer at man afsætter 2-6 timer om ugen indenfor det felt man nu har valgt, og man kan ikke udelukkende være anmelder. Vi ser gerne vores skribenter komme med ideer til hvilken som helst form for indlæg og input til siden, også hvis i gerne vil fokusere på en enkelt platform. Vores indbyrdes kommunikation foregår på vores Discord chat i staff rummet.

Skribenter med mening
Har du en masse meninger om hvad der foregår i spilverdenen, forretningsmæssigt, men også alt sladderen? Vil du gerne fortælle vores læserskare hvad der er bedst eller værst i spil?

Anmeldere
Kan du lide at fortælle hvad du syntes om et spil, og hvorfor? Vi vil naturligvis forsøge at anskaffe en kopi af spillet til dig, for vi kan jo ikke forvente at du både arbejder gratis og samtidig skal betale for fornødenhederne. Vi kan dog ikke anskaffe selve konsollen, den må du selv have i hus. Alle på redaktionen får muligheden for at anmelde spil.

Nyhedsskribenter
Vi forventer alle skribenter uanset type, skriver nogle nyheder af og til, men vi vil også meget gerne have dedikerede nyhedsskribenter, da vi gerne vil holde vores læsere opdaterede om hvad der sker inden for spilverdenen.

Tilbudsjager
Er du god til at finde gode tilbud på nettet? Så er det dig vi leder efter. Posteringerne skal ikke fylde så meget, men vi forventer at du elsker at holde øje med gode priser på spil og hardware, og det forventes at det sker på daglig basis.

Forfattere til guides
Kan du lide at fortælle læsere om tips og tricks til spil som du holder af? Vores guides skal ikke indeholde beskrivelser af hvor man kan finde ting, men mere tips og tricks til hvordan man kan spille, hvilke karakterer, setups og tricks man kan bruge.

Ansvarlig for youtube kanalen
Vi ønsker at starte vores youtube kanal op, og her forventer vi en som er vant til at være foran kameraet, har et godt område hvor de kan filme, har udstyret og som kan redigere eller kender en som er villig til at redigere. Her er der plads til at komme på ideer og design for kanalen og indhold i videoerne.

Facebook skribent
Vi vil gerne interagere mere med vores brugere med lidt mere personlige kommentarer til når vi poster links til vores historier, men også posts generelt med spørgsmål til brugerne for at skaffe mere liv. Kommentarer og likes betyder deres venner ser de er aktive på fansiden, og det kan hurtigt skaffe flere likes.

Instagram poster
Du har længe haft med instagram at gøre, du ved hvad der virker, og du har en tendens til at bruge masser af tid på at finde de nyeste memes og jokes vedrørende spil og andre sjove og informative ting at poste. Der må meget gerne postes unikke ting, så kreativitet er velkomment.

Streamere
Bruger du Twitch jævnligt og holder du det til dansk når du snakker, så prik lige til os – vi vil gerne sætte en rotation i gang af danske streamere på vores kanal.

Vi foretrækker en snak frem for upersonlige mails, så mød os på Discord, også selvom du ikke vil skrive for os, vi elsker at snakke med vores fans eller bare andre spilinteresserede. Vil du skrive for os, så skal du være aktiv på Discord, for det er her vores kommunikation foregår.

discord-banner-inv

Lost Password