Shop efter Kategorier

Wall Art Billede, Akvarel Unicorn Moderne Dyr Væg Kunst, Lærred Maleri Plakat Og Print Home Decor Uden Ramme

Nyhed

kr38.00

Produktets titel: Wall Art Billede, Akvarel Unicorn Moderne Dyr Væg Kunst, Lærred Maleri Plakat Og Print Home Decor Uden Ramme

Oplysninger om produktet

Maleriet er lavet af Høj Kvalitet Lærred, som er den bedste trykt materiale klud.Dens tekstur er tæt, tyk, har en stærk kunstnerisk, vandtæt og holdbar funktioner,Vil ikke falme i 30 år, velegnet til hængende, og som er Egnet til at blive indrammet.Rullede og leveres i en Beskyttende papir rør Høj kvalitet plakat trykt på lærred Der er 4 CM hvid kant på hver side, Nem at ramme, Great wall decor Pænere end Papir Plakat, kan bevare i en lang periode

Et perfekt valg til væg-dekoration og hjem dekorationer.En stor gave idé til jeres bryllup, jubilæum,Thanksgiving, Jul, Mors Dag, Fars Dag, valentinsdag, fødselsdag, og andre.

Forsendelse

Vi skib i hele verden ved ePacket, CPAM, EMS, DHL, FedEx, TNT og så videre.Vi er i stand til at kontrollere leveringen tid, fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service, men hvis pakken ikke er kommet frem inden for forventet tid, bedes du kontakte os, vil vi hjælpe dig med at spore det og give dig en tilfreds svar.

Gratis fragt via ePacket eller Kina Post, der er Registreret luftpost.Vi kan også tilbyde forsendelse via EMS, TNT, DHL osv., der er du nødt til at tilføje lidt ekstra forsendelses omkostninger.

Leveringstid

Vi garanterer, at skibet ud inden for 72 timer efter bekræftelse af betaling (bortset fra Ferie).Hvis der er nogen uventet situation, vil vi kontakte dig så hurtigt som muligt, og nøje følge op på at sende din ordre hurtigt.

Fragt levering er helt forskellig fra Lande og Område, du bor i.Nogle af jer har brug for en smule tålmodighed, men det kommer du sikkert.

1. Kina Post Air Mail: Normalt 15 - 50 da ys, men til Brasilien måske brug for 2 til 3 måneder.Hvis du ikke kan vente så lang tid, skal du ikke købe det, eller vælge andre hurtig forsendelse måde.Tak!

2. ePacket: Normalt 7 - 50 dage

3. Russiske Fly: Inden for 25 dage

4. EMS: Normalt 4-15 dage

5. DHL: Normalt 3-10 dage

6. TNT: Normalt 4-10 dage

7. FedEx: Normalt 3-10 dage

Betaling

Vi accepterer: VSA, MasterCard, Spærret eller PAYPAL

Når du bruger Escrow, dine penge er indsat korrekt i din konto.Pengene vil blive frigivet til os, efter du bekræfte levering.Betaling skal ske indenfor 3 dage fra bestilling.Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen lukker.Vent et par minutter, og prøv igen.

Returnering og Refundering

100% Tilfredsstillelse Garanti.Hvis der er nogen spørgsmål, bedes du e-mail til os første gang.Hvis produktet er beskadiget eller gået tabt i transit, udveksling eller en fuld refusion er acceptabelt.

Feedback

Hvis du ikke er tilfreds med varen, kan du efterlade en positiv feedback (5 stjerne) til os, det er meget vigtigt for os, tak meget!

Hvis du ikke er tilfreds med denne transaktion af enhver årsag, bedes du kontakte os inden de forlader neutral eller negativ feedback.Vi vil gøre deres bedste for at løse dit problem.Tak og glad shopping

Tags: øretelefoner tws s7, clx 3185 reservedele, boremaskinen 90, stranden mand palm, dac es9018 kit, cluthes grunge, ciffie airpods, afgift 1 meter, dække irpods12.

Emner Dyr
Frame mode Urammet
Medium akvarel
Original Ja
Model-Nummer 20180501
Type Lærred Oplag
Ramme No
Form Single
Stil Moderne
Materiale Lærred
Technics Sprøjtemaling
Mærke norlar
Base Lærred

Skriv en anmeldelse

Wall Art Billede, Akvarel Unicorn Moderne Dyr Væg Kunst, Lærred Maleri Plakat Og Print Home Decor Uden Ramme

Wall Art Billede, Akvarel Unicorn Moderne Dyr Væg Kunst, Lærred Maleri Plakat Og Print Home Decor Uden Ramme

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign