Shop efter Kategorier

Pen drive 32gb, 64gb, Beetle bil/Mini-Biler Model usb-hukommelse usb-flash-drev stick pen drive 4GB 8GB 16GB pendrive,Gratis forsendelse!

Nyhed

kr43.80

Mere produkt,velkommen til at vælge!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Højdepunkter:

-100% Originale USB-Flash-Drev, Kan passere H2testw test.

-2GB≈1.8 GB, 4 GB≈3.8 GB, 8 GB≈7.5 GB, 16 GB≈14.6 GB, 32 GB≈29.5 GB

-Skrive Hastighed:3-6MByte/s; læsehastighed:10-15MByte/s,Forskellige kapacitet, der har forskellig hastighed.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Betaling:

1, Fuld betaling skal være foretaget inden for 3 dage.

Forsendelse:

1,leveringsadresse: Vi vil skib i henhold til standard-adresse, du giver, og sørg for, at adressen er korrekt.Vær venligst opmærksom på, at der vil være ekstra shipping gebyr, hvis den adresse, der er en fjernbetjening.Alle de varer, herunder gratis forsendelse, ikke omfatter den eksterne leveringen omkostninger.

2,Faktura: du bedes Venligst bekræfte detaljerede oplysninger om levering faktura, som, hvor meget pris, vi bør skrive om levering faktura , hvor meget transportprisen, at vi skal skrive på fakturaen, hvordan descripe de varer osv.

3,er de Fleste ordrer vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage efter bekræftelse af betaling.Hvis der er nogen undtagelse, vi vil holde dig opdateret ved at efterlade en besked.

4,Afsenderen: "Gratis Fragt" post vil blive sendt fra Kina Post Air Mail/HK Post Air Mail/Singapore Air pakke, elementer kan kontrolleres og registreres online.Forsendelse tager normalt 15 til 26 dage.For varer, der ikke er gratis fragt, eller hvis der er andre krav af den forsendelse, bedes du kontakte service til en anden valg, lige som DHL, UPS, Fedex osv.og de ekstra omkostninger skal være på købers side.

5,Når du modtager varen, skal du kontrollere, om emballagen er brudt og varen er OK.Hvis der er brudt forårsaget af forsendelsen, skal du tage et foto og bede kurer til at underskrive.Vi vil bidrage til at bede erstatning for dig.

6,importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Tips:

1 ikke fungerer på de filer i USB-flash-direkte.Det ville bedre først at kopiere filerne til computeren til at fungere, og derefter kopiere tilbage til USB-flash-efter operation.

2 for At forlænge USB flash ' s levetid, ville det bedre at tilslutte den USB-flash-drev ned efter operation asap.

3, Før du fjerner USB, skal du slette symbolet nederst til højre på PC-skærmen for at undgå manglende filer i skålen.

4 Vær venlig ikke at formatere USB-ofte for det, kan det beskadige USB-flash.

Garanti:

1, Alle de elementer, der har 1 års garanti.

2, Hvis varen er defekt brug af tekniske årsager,kan du sendt tilbage til os for Ny.Kunder er ansvarlige for 2-vejs forsendelsesomkostninger på alle returnerede varer.Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

3, Alle varer skal returneres i deres oprindelige tilstand, med henblik På at kvalificere sig til en refusion eller ombytning af varer.

4, er Vores garanti dækker ikke nogen produkter, som er fysisk beskadiget, eller at der ikke under normale conidtions som følge af misbrug eller forkert installation.

5,Ingen refusion godkendt efter 30 Dage fra modtagelsen.

6,Elementer, der returneres efter 7 dage for levering er kun berettiget til reparation.

Feedback:

Vi er en ærlig sælger på Spilfan.dk.Alle vores varer kommer fra Kina, med høj kvalitet.Feedback er vigtig for os, bedes du tage tid til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi garanterer at gøre det samme for dig.Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Kontakt os:

Hvis du har problemer, bedes du kontakte os via e-mail eller trademanager, vil vi svare indenfor 24 timer.

Tags: rcd socket, atmega32u4 badusb, 5 element, test af produkter, octavia a5 kuffert, 3c5, Bil Palle, gti mat, bil-tasten volkswagen, golf mk2 bag.

Interface Type USB 2.0
Tid til markedet Maj-13
Stil Bil
Mærke NoEnName_Null
farve Rød/Blå/Sort/Grøn/Hvid
Pakke Ja
Produkt Type Kreative
Kryptering No
Kapacitet 4GB/8GB/16GB/32GB/64GB
oprindelsessted Kina
Produkter Status Lager
Model-Nummer U100A
Materiale Plast
Produkt Vægt 30g
Opbevaring Levetid Mere end 10 år

Skriv en anmeldelse

Pen drive 32gb, 64gb, Beetle bil/Mini-Biler Model usb-hukommelse usb-flash-drev stick pen drive 4GB 8GB 16GB pendrive,Gratis forsendelse!

Pen drive 32gb, 64gb, Beetle bil/Mini-Biler Model usb-hukommelse usb-flash-drev stick pen drive 4GB 8GB 16GB pendrive,Gratis forsendelse!

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign