Shop efter Kategorier

Slazenger ARES Mænd Sport Sko

Nyhed

kr137.19

Overdel Materiale: kunstlæder + Tekstil Sål Materiale: Polyurethan Slazenger-brandede produkter, Slazenger Tyrkiet produceret af licensgiver og originale.Mærke : Slazenger Artikel : SA10QE009 Produkt Navn : ARES Køn: Mand Group: Sko Kategori : Aqua KLIK PÅ BILLEDET FOR STØRRE BILLEDE (ÅBNER I NYT VINDUE) Sort Grå Mørk Grå Navy Blå Gratis forsendelse fra Tyrkiet

Slazenger Brand;

Slazenger er en af de længste etablerede sportsgrene mærker i STORBRITANNIEN.Mærket er gennemsyret af kultur med en historie, produktion og markedsføring af kvalitets sports-udstyr, der kan dateres tilbage til 1881.

Næsten et århundrede og et kvartal siden, ralph, og Albert Slazenger flyttet deres regntøj business-syd fra Manchester til London søger nye produkter til at opretholde et salg i løbet af sommeren.Hvad var utætte udvikling og ketsjere, bolde for det nye spil Sphairistike, opfundet et par år tidligere af Major Walter Clopton Wingfield.

Fra dette tidspunkt, Større Wingfield ' s spil var blevet en af de fleste af verdens internationale sport - Tennis.Fra disse rødder, Slazenger var vokset fra et familieforetagende til en egentlig international organisation, der sælger kvalitets sportsudstyr i næsten alle lande i verden.

Slazenger første store gennembrud var vedtagelsen af deres tennis bold og udstyr til den største tennis-turnering i verden - Wimbledon.Den første Slazenger kugle dukkede op i Wimbledon i 1902 og har fastholdt denne ære lige siden, og det fejrer hundredåret i 2002. Dette er den længste kontinuerlig sport sponsorering i verden.

Gennem produktudvikling og opkøb, business og mærke blev yderligere styrket ved tilsætning af cricket, golf, hockey og squash.Slazenger formel for succes har altid været at lave sportsudstyr til toppen af eksponenter sport.Lige fra de tidlige dage spillere har højeste standard af brand.

Den internationale liste over navne er uendelige, men nogle er greats af Fred Perry, Ken Rosewall, john Newcombe, Jimmy Connors, Må Rekord, Len Hutton, Denis Compton, Gary Sobers, viv, Richards, Bobby Locke, Ben Hogan, Greg Norman, Jack Nicolas og Spar Ballesteros.I dag, Tim Henman, Tony Jacklin, Jacques Kallis, mark Slagter og et væld af internationale spillere, som er vores standard bærere.

Gennem årene er denne arv og ekspertise har set internationale samlinger af sport tøj og fodtøj, der er udviklet til nøjagtig de samme standarder, som sælges rundt omkring i verden til dem, der er interesseret i sport armbånd på højeste niveau, og det ser Slazenger enestående muligheder for at bygge videre på disse resultater i løbet af de næste 100 år.

Tags: bryllup cer sko mænd, mænd sko sok, sagen likebook ares, somar sko mænd, sko de sport, mænd sko, ak4499, high sport mænd sko, mand sko, innokin ares 2.

Køn MÆND
Mærke Slazenger

Skriv en anmeldelse

Slazenger ARES Mænd Sport Sko

Slazenger ARES Mænd Sport Sko

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign