Shop efter Kategorier

Multi-Niveau Kat Træ Ejerlejlighed med Sisal-Dækket Ridser Indlæg Sovende Hus og Sjov Om Kurv til Killinger

Nyhed

kr160.12

Hurtig Pet Multifunktionel Stol Kreative Cube Hus med Ridser Flytbare Pad Puder Pet Aktivitet Kat Træ med Bolden

AMT0086

AMT0082

AMT0078

AMT0077

AMT0076

AMT0074

AMT0072

AMT0065

AMT0066

AMT0051

AMT0012

Dobbelt Sikkert og Robust Produkt i størrelse 19.7"X19.7"X 60" .Bunden bunden er forstærket sikre stabilitet og sikker forholdsregler, der er forankret til væggen forhindre tippling over for dobbelt sikkerhed.

Sund og Glad: Dette elegante kat træet har 10 FULDT pakket skrabe stillinger på forskellige niveauer, der er omfattet af høj kvalitet, naturlige sisal, der kan modstå selv barske kløer og give flere katte til at skærpe og trimme deres negle, som holder dem væk fra dine dyre møbler.Den er udstyret med 3 fuzzy legetøj fremme kattens byttedyr-lignende adfærd, som bider og smækkede.

Tumler og Klatring: 5 niveau konstruktion, der tilfredsstiller katte' nødt til at klatre op og søge forskellig højde.De kan springe fra det ene niveau til det næste, og lægge ned på den højeste top aborre at observere deres omgivelser, og få et bedre kig ud af et vindue.

Hvile og Gemmer sig: Katte har brug for at sove op til 16 timer om dagen.Ophøjet aborre med forhøjet kant har visuel fordel at tilvejebringe et sikkert sted for katte at tage en lur, mens hængekøje i bunden giver et vidunderligt sted at slappe af.De lukkede og rummelige cube give en fred og ro til at slumre og krølle op.Du kan også skjule deres favorit godbid eller legetøj for dem at finde

Rimelige og Aftagelig: Din lille "tiger" er fascineret med fuzzy bolden.Med det unikke design, de dinglende bolden vil være stærk nok til ikke at blive ødelagt.Hvad er bedre,reservedele udskiftning er inkluderet i prisen.Top aborre betrækket er aftageligt og kan maskinvaskes så let at pleje.

AMT0005

AWJ0418

Vi har en masse af pet produkter i vores butik.Hvis nogen er interesseret ,pls klik på linket:https://Spilfan.dk/butik/2026001?spm=5261.seller_index0.0.4032 ebdeTJopYx

For mennesker, kat klatrestativ betyder "bord + board + en mere board", Men for en kat, det betyder "et træ + en forlystelsespark + en ny verden" Du behøver kun at betale titusinder af dollars, men kan købe dem sundhed og sjov i hele livet.Det er din kat, men du er det hele.Bemærk værne om dem. 1. De elementer, der sendes fra lager i Europa er tilgængelige for følgende lande: det Forenede Kongerige, Frankrig, Spanien, Italien, Østrig, Holland, Belgien, Luxemburg, Polen, Irland, tjekkiet, Danmark, Ungarn, Slovakiet, Slovenien, Sverige, Portugal, Letland, Estland, Litauen, Finland, Kroatien, Bulgarien, Rumænien, Grækenland.Hvis du ikke kan finde dit land i ovenstående liste, så kontakt os.Et par andre lande er også til rådighed til levering. 2. Om opgørelse: en.Fordi varen er sendt fra lager i udlandet, er den reelle beholdning ikke altid opdatering i gang.Det betyder nogle gange er det produkt, du bestilte er allerede udsolgt.I en sådan situation, kan du annullere ordren eller tage en erstatning frivilligt.Hvis du vil annullere rækkefølgen, skal du vælge den grund "andre".Tak.b.Normalt opfyldning periode er ved 10-45 dage.Hvis du er villig til at vente, bedes du afgive ordren og forlænge sagsbehandlingstiden i overensstemmelse hermed.Vi vil give prioritet til din ordre, når varen er på lager igen. 3. Om kurer afgifter: en.Vi vil ikke debitere dig kurer afgifter, hvis det indenlandske levering, bortset fra nogle eksterne tilknyttede øer.b.Du er nødt til at betale for kurer-afgifter, hvis lageret ikke er placeret i dit land. 4. Om behandlingstid og leveringstid: a.Vi har brug for 1-3 dage for at behandle din ordre (forventer helligdage).b.Leveringstiden er ca 5-10 hverdage.c.Vær opmærksom på tracking information og levering-kortet.Nogle gange kurer vil efterlade dig et kort, hvis du ikke er hjemme, så er du nødt til at kontakte med kurer firma, dig selv. 5. Vi vil ikke være ansvarlig for at din told.Og vær opmærksom på, at din beskedcentral, vi vil i kontakt med dig, hvis der er dokumenter, der er nødvendige, eller hvis du er beskattet. 6. Vær venlig at dobbelt kontrollere varen i synet af kurer.Hvis der er et problem med pakken, bedes du tage billeder til den beskadigede felt og emne på en gang som bevis.Det er vigtigt for anvendelsen af erstatning for dig.

Tags: die cat scratch, kat træ, cat toy, bånd kæledyr, katten skraber, Kat, katten skraber, bed kat, kat klatre hus, dog.

Oprindelse KN(Oprindelse)
Type katte
SKU AWJ0418.AWJ0419.AMT0003
Mærke Hurtig pet
Materiale Træ

Skriv en anmeldelse

Multi-Niveau Kat Træ Ejerlejlighed med Sisal-Dækket Ridser Indlæg Sovende Hus og Sjov Om Kurv til Killinger

Multi-Niveau Kat Træ Ejerlejlighed med Sisal-Dækket Ridser Indlæg Sovende Hus og Sjov Om Kurv til Killinger

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign