Shop efter Kategorier

Nye Karriere Mode Kvinder Med Lange Ærmer Blazer Elegant Formel Slank Jakker Kontor Damer Plus Size Arbejde Bære

Nyhed

kr181.61

Måling teknikker og værktøjer, skal du acceptere 1-2cm fejl.

Betingelser for Service

Produkter

Vi garanterer alle produkt er af høj kvalitet og helt nye.Alle produktet er 100% samme som de billeder,hvad du ser, er hvad du får.

Forsendelse :

De fleste ordrer vil blive sendt ud indenfor 1-3 hverdage efter bekræftelse af betaling.

"Fri Fragt" post vil blive sendt af "China Post" registreret luftpost, elementer kan kontrolleres og registreres online.

Forsendelse tager normalt 10 til 30 arbejdsdage.De fleste af de elementer, der vil blive leveret i 3 uger , mens der vil være en forsinkelse for noget, vi ikke kan kontrollere (så som dårligt vejr).Hvis det sker, skal du bare kontakte vores kundeservice, vil vi hjælpe dig med at kontrollere og løse ethvert problem.

Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Salgsbetingelser:

Alle vores produkter kommer med 3 måneders garanti.Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ikke er tilfreds med købet.

Kunder er ansvarlige for forsendelsesomkostninger på alle returnerede varer.Det kan tage op til 7 arbejdsdage at behandle din retur, efter vi har modtaget din vare.

Om os:

Feedback er vigtig for os, bedes du tage tid til at efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Vi garanterer, at gøre det samme for dig.

Bedes du kontakte os først, før de giver en ikke positiv feedback.Tak for at give os en chance for at gøre tingene rigtigt ved god kommunikation.

Kontakt os:

Hvis du har problemer, vi er meget glad hvis du kan kontakt os.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.Håber i har et godt samarbejde med dig i lang tid.

Tags: female blazer til kvinder, ceremoniel blazer til kvinder, ansigt tee, kanal blazer til kvinder, blazer mand kvinder, sommeren kvinde, amning dress sommer, mister blazer til kvinder, oliven blazer til kvinder, 7xl for kvinder.

Mærke NAVIU Elegant og Mode
Stil Kontor Dame
Alder Alderen 18-35 År
Krave Hak
Element Type Blazere
Tøj Længde Almindelig
Hætteklædte No
Ærme Længde(cm) Fuld
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer NAV3995818
Dekoration Knap
farve sort,hvid
Størrelse S M L XL XXL XXXL 4XL
Køn KVINDER
Lukning Type Single Breasted
Materiale Spandex
Mønster Type Solid

Skriv en anmeldelse

Nye Karriere Mode Kvinder Med Lange Ærmer Blazer Elegant Formel Slank Jakker Kontor Damer Plus Size Arbejde Bære

Nye Karriere Mode Kvinder Med Lange Ærmer Blazer Elegant Formel Slank Jakker Kontor Damer Plus Size Arbejde Bære

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign