Shop efter Kategorier

Et Sæt Humbuckers Mount hul 6 String Saddle Bridge til TL El-Guitar / Strygere Gennem Kroppen

Nyhed

kr41.99

Et sæt 6 Saddle Bridge Gælder for TL el-guitar Med Humbuckers hul til Montering opgradere din guitar (ikke indeholder afhentning) Strygere gennem kroppen.Farver:Sølv(forkromet) & Sort & Guld for at vælge String afstand:Ca 10,5 MM Materiale: Zink legering Dimension:Som vist på billedet Pakken Indeholder: 1 x Bro 5 x Skruer 1 x skruenøgle

Varsel for at købe tilbehør til el-guitarer

Da der er så mange forskellige typer af elektroniske guitar tilbehør med udsøgt størrelser og leverandører af disse varer er forskellige, skal du bede den nøjagtige størrelse til sælgerne direkte.Bemærk at måle din størrelse præcist, og så lad os det vide.Vi sælger kun i forhold til størrelsen er angivet af dig selv, i den rækkefølge.

Om størrelser

Da der er mange forskellige former for guitar, reservedele og tilbehør.Størrelse billeder til de produkter, som har brug for præcise størrelse passer til guitarer, der har været nævnt.Du bedes venligst bekræfte din størrelse grundigt før bestilling.Nogle tilladelige fejl i et fast interval, vil være der på grund af de forskellige patches til måling og fejl.

Om den farve forskel

Alle produkter, der bør tages billeder på stedet!På grund af den optagelse lys og de forskellige skærme, osv., billeder, farver ville være lidt forskellige fra de rigtige produkter.Alle farver bør følge de rigtige produkter kun.

Om levering

Varer sendes til dig inden for 5 til 7 arbejdsdage, når vi får din bestilling.

Om engros

Vi sælger kun guitar-dele og tilbehør, samt din forespørgsel for engros oplysninger skal være meget velkommen, og den mest favorable pris, der skal leveres.

Tags: klon, humbucker sæt, reverb valeton, electric guitar kit, metal humbucker pickup, matic, wifi bridge, pedal saphue, guitar system wireless, guitar kit.

Type broen
oprindelsessted Kina
Dimension Som vist på foto
Materialer zink Legering
Vægt 158g/set
Produkt navn Guitar Bro
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer TTQQ-SXQ-GDBKCR
Farver Sølv(forkromet) & Guld & Sort

Skriv en anmeldelse

Et Sæt Humbuckers Mount hul 6 String Saddle Bridge til TL El-Guitar / Strygere Gennem Kroppen

Et Sæt Humbuckers Mount hul 6 String Saddle Bridge til TL El-Guitar / Strygere Gennem Kroppen

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign