Shop efter Kategorier

4stk M6X12mm M6X15mm M6X20mm M6X25mm Titanium Cykel Motorcykel Allen Button Head Bolt Ti Skrue Grade 5

Nyhed

kr50.40

Vi fokuserer kun på titanium bolte og møtrikker

Post Beskrivelse Type: M6x12mm M6x15mm M6x20mm M6X25mm Button head: Høj:4,5 mm Bredde:14mm Farve: Ti/Golden/Rainbow/Brændende blå/Sort

Stand :Ny

Meterial: 6AL/4V Titanium Legering (Gr5) Pakken indeholder:4STK/MASSE

BEMÆRK: Den reelle farve varen kan være lidt forskellige fra de billeder, der vises på hjemmesiden, der er forårsaget af mange faktorer såsom lysstyrken på din skærm og lys lysstyrke.Om Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om Forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.Ruturn&Refusion 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Spilfan.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

Om Feedback, Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem.

Tags: m2 5 titanium bolt, bolt skrue, m18 titanium bolt, service titanium, m5 skrue, m7 lang bolt, skrue m6 titanium, trykke titanium bolte motorcykel, tønde bolte, m8 skrue af titanium.

DIY-Forsyninger Metalbearbejdning
Oprindelse KN(Oprindelse)
Model-Nummer M6 bolte
Certificering INGEN
Mærke CyclingMan
Materiale titanium legering

Skriv en anmeldelse

4stk M6X12mm M6X15mm M6X20mm M6X25mm Titanium Cykel Motorcykel Allen Button Head Bolt Ti Skrue Grade 5

4stk M6X12mm M6X15mm M6X20mm M6X25mm Titanium Cykel Motorcykel Allen Button Head Bolt Ti Skrue Grade 5

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign