Shop efter Kategorier

41"Japansk Samurai Sværd, Katana Sort&Rød foldet stål Hærdet Ler full tang

Nyhed

kr1 482.79

Produktet Mere

DKK 278 / Pris

US $ 199 / Pris

DKK 253.3 / Pris

DKK 106 / Pris

DKK 168 / Pris

DKK 166 / Pris

DKK 145 / Pris

US $ 177 / Pris

DKK 118 / Pris

DKK 238 / Pris

US $ 175 / Pris

US $ 108 / Pris

Nyt: Et helt nyt, ubrugt, ubrudt, ubeskadiget vare (herunder håndlavede produkter).Se sælgerens notering for de fulde detaljer.Se alle tilstand definitioner - åbner i et nyt vindue eller fane...der Læses mere om den tilstand,

511 Beskrivelse Sværd Billede Sværd Forsendelse Betaling Politik Andre Sværd Stål : 41" JAPANSK SAMURAI SVÆRD, KATANA SORT&RØD FOLDET STÅL HÆRDET LER FULD TANG KNIV SPECIFIKATIONER

Samlet Længde: 104 cm 40.6 tommer

Nagasa Længde: 73 cm 28.7 tommer

Håndtag Længde: 27 cm 10.6 tommer

Kniv Bredde (nær Habaki) : 1.26 tommer / 3,2 cm

Kniv Bredde (nær Kissaki) : 0.91 tommer / 2,3 cm

Blade-Materiale :hærdet Ler hamon foldet stål med speciel behandlet

Bhardness er: 60HRC

Kissaki Form: CHU-Kissaki

Tsuba Materiale: Høj kvalitet Strygejern Tsuba

Habaki Seppa Materiale: Høj Kvalitet Kobber

Håndtag Materiale: Ægte Ray hud + i Hårdt træ

Saya Materiale: sort&rød gloss færdig

Tilstand: Brand New

Pakke vægt: 2,0 kg

Af Smede Detaljer

Blade : Dette data base på vores sværd,kan du se detaljer klart og du kan have en god Sammenligning!Sværdet er lavet af Tamahagane Stål, og det er en af de til skadedyr kvaliteten af katana sværd.hjælp Tech ler hærdet Gør det Perfekt!Dette katana kan tages fra hinanden fuldt ud når som helst til vedligeholdelse.du kan usamlet bladet fra håndtaget ved at tage ud bambus pin-kode.Klingen af dette sværd er ekstremt skarpt og kan medføre alvorlige kvæstelser.

Den ydre stål var lavet af foldet stål, AISI 1060 High Carbon Stål, der er foldet 12 gange skabe 4096 lag for overlegen styrke og fleksibilitet.den synlige svag bølgende korn på klingen blev ført fra foldet flere gange i løbet af smedning.

kerne af stål var lavet af 1095 stål, stål, er blevet grundigt raffineret og hærdet, En speciel ler anvendes til bladet i hånden, ved hjælp af en tynd dækker tæt på kanten og et tykkere lag over resten af klingen.dette resulterer i en relativt hurtigere afkøling af kanten i løbet af quenching, der producerer en hård kant og blødere tilbage.

Denne kniv har en form, der i "Shinogi Zukuri" stil.Bladet har længe Hi (blod groove) på hver side, Dette er ikke kun giver mulighed for en lysere blade og feedback, når svingede.men også kan skabe balance mellem klingen for at opnå optimal ydeevne.

Absorbere både fordel af de to typer af høj kvalitet kniv stål og foldes til sværd, Det er meget god til at skære testThe hjælp af TECH ler hærdet vil gøre edage af sværdet med 60HRC og midten af klingen med 58-59 HRC.

Klingen er speciel behandlet rød syre, som skaber mange rød og sort på klingen.Den røde syre, ikke påvirker kvaliteten eller funktionaliteten af bladet.

Denne klinge er udstyret med en fuld længde Tang, som i høj grad øger styrken af sværdet.dette sværd er stærk nok til at skære gennem en tyk bambus træ med en enkelt strejke endnu ikke skarpe nok til at skære papir.

Tsuba: Den Tsuba (guard) af sværd er lavet af Jern.Den Habiki (klingens krave) er et stykke messing konstruktion.To Seppas (spacer) at sikre Tsuba.

Tsuka: Den Tsuka (håndtag), kernen er af træ, og det er tæt pakket i løbet ægte Ray huden Brun læder i den traditionelle wrap Ito.Den Fuchi (ærme), og Kashira (buttcap) er lavet af en Legering .Tang sværdet er sikret ved to Mekugi (peg).To Menuki (ornament) er på hver side af Tsuka.

Saya Den saya (skeden) af sværdet er af hårdt træ med en sort&rød højglans finish.En kop Kaffe ledningen Sage-O har været bundet omkring den lyse kobber Kurigaga (knop) af skeden.den Koiguchi er blevet hærdet.

POST BILLEDER

TILPAS DIT EGET SVÆRD

Vi kan brugerdefinerede gøre dette sværd i henhold til dine krav,hvis Du vil tilpasse det med forskellige fittings (tsuba,ito,sageo,saya).Vi kan også gravere dit navn, enkle symbol eller noget andet du gerne på klingen.hvis du har brug for at ændre nogle dele, så send mig en besked via din messaging system, før eller efter du har købt,sværd vil blive foretaget i henhold til dine behov.vær venlig at gøre dette i 24 timer i undgå at sværdet er blevet sendt ud.

BEMÆRK :

A. træ-sværd står på billedet er ikke inkluderet, hvis du har brug for det, bedes du kontakte mig, så kan vi give dig det gratis, men du skal bare betale ekstra $15 for hver enkelt til forsendelse.

B. Dette sværd kan tages fra hinanden fuldt ud når som helst for vedligeholdelse, kan du adskille de sværd fra håndtaget ved at tage ud to pinde.

C.

På grund af vore sværd er fuldt håndlavet, så Specs vil variere lidt fra sværd, til sværd.forstå venligst, at.

Tak for din støtte og opbakning!

Du kan vælge en af følgende TSUBA i stedet for dette sværd oprindelige TSUBA (gratis!)

Du kan vælge en af Jern TSUBA i stedet for dette sværd oprindelige TSUBA (gratis!)

Du kan vælge en af de Kobber TSUBA i stedet for dette sværd oprindelige TSUBA ( + $20)

Du kan vælge én af høj kvalitet TSUBA i stedet for dette sværd oprindelige TSUBA ( + $45)

Du kan vælge en af SILKE ito og sageo i stedet for dette sværd oprindelige SILIK (gratis!)

SYNTETISK SILKE

Du kan vælge en af følgende ITO i stedet for dette sværd oprindelige ITO ( gratis! )

Du kan vælge en af følgende SAGEO i stedet for dette sværd oprindelige SAGEO ( + $ 10)

Du kan vælge en af følgende SAYA i stedet for dette sværd oprindelige SAYA (gratis!)

Du kan vælge en af følgende SAYA i stedet for dette sværd oprindelige SAYA ( + $ 45)

Du kan vælge en af følgende Rayskin i stedet for sværd oprindelige Rayskin (gratis!)

BLADE GRAVERING

Følgende gravere er vores prøver

Vi kan gravere Kinesiske tegn,engelske bogstaver eller Japansk kanji på klingen.Hvis du vil have os til at gravere dit navn på Japansk, kan du oversætte dit navn ind i det Japanske første, så send din Japanske navn til os via besked-systemet.

Tags: guardian angel print, hvid rød katana, samurai sværd toy, han jian sværd, akame sværd, lego bionicle 6, kimetsu sword, stor pendent, kirito sværd, demon slayer kimetsu ingen yaiba cosplay sværd.

Tema Sport
Stil Japan Stil
Regional Funktion JAPAN
Materiale Metal

Skriv en anmeldelse

41

41"Japansk Samurai Sværd, Katana Sort&Rød foldet stål Hærdet Ler full tang

Relaterede varer
Produktet er blevet tilføjet til listen sammenlign